Liigajoukkue lauantaina Tampereella

PK-35:n ottelut Subway Kansallisessa Liigassa jatkuvat tulevana viikonloppuna joukkueen kohdatessa lauantaina 24. heinäkuuta vieraissa Ilveksen.

Punamustien tilillä on tällä hetkellä yhdestätoista pelistä yksitoista pistettä. Joukkue on pelannut nyt kolme ottelua peräkkäin ilman voittoa ja ottanut täyden kolmen pinnan potin viimeksi toukokuun lopussa. Kesä-heinäkuussa oli tosin kuukauden pituinen sarjatauko.

PK-35 on Kansallisessa Liigassa nyt seitsemäntenä. Ilves-peli on kummallekin joukkueelle erittäin tärkeä, sillä lauantain kotijoukkue on sarjassa karsijan paikalla viimeistä edellisenä vain viisi pistettä PK-35:n takana. Joukkueiden välinen ensimmäinen kohtaaminen tällä kaudella päättyi toukokuussa punamustien 2-1-kotivoittoon.

PK-35 pelaa seuraavan kotiottelunsa perjantaina 30. heinäkuuta, kun vieraaksi Pihlajamäen MagneCit Areenalle saapuu paikallisvastustaja HJK. Helsingin kuuman derbyn jälkeen punamustien vastustajat ennen ylä- ja alaloppusarjoja ovat 3.8. FC Honka (k), 7.8. Åland United (k), 15.8. KuPS (v), 21.8. JyPK (k) sekä 28.8. PK-35 Vantaa (v).

PK-35 toivottaa liigajoukkueelle erinomaista harjoitusviikkoa ja menestystä Tampereelle Ilvestä vastaan!