Syyslomaleiri jälleen lokakuussa

Kun koululaisten syyslukukausi alkaa keskiviikkona 11. elokuuta, nyt on hyvä hetki muistuttaa kaikkia futiksesta kiinnostuneita perheitä PK-35:n perinteisestä Syyslomaleiristä, jonka ilmoittautuminen aukeaa jo piakkoin.

Kolmepäiväinen leiri järjestetään tänä vuonna 18.-20. lokakuuta. Tapahtuma on suunnattu kaikille 6-14-vuotiaille lapsille, jotka haluavat viettää liikunnallisia syyslomapäiviä hyvässä seurassa jalkapallon parissa.

Yksi leiripäivä (klo 10-14) sisältää kahdet harjoitukset, lounastauon ja paljon hauskaa yhdessäoloa. Pihlajamäen MagneCit Areena tarjoaa tapahtumalle laadukkaan ja turvallisen toimintaympäristön, jossa on hyvä mahdollisuus tutustua PK-35:n eri ikäluokkien pelaajiin.   

Leirillä harjoitellaan monipuolisesti futiksen perusteita ja yleisliikunnallisia perustaitoja seuran ammattitaitoisten valmentajien ohjauksessa. Viimeisen päivän päätteeksi pelataan tuttuun tapaan suosittu Leiri Cup.

PK-35 on kokenut ja arvostettu tapahtumajärjestäjä, jonka leirit ja turnaukset saavat vuodesta toiseen paljon positiivista palautetta. Syyslomaleirille voi ilmoittautua, vaikka lapsella ei olisi aiempaa jalkapallo- tai urheiluseurakokemusta.

YKSI YHTEINEN – PK-35!!!