Tervetuloa hyvän mielen Puksu Roomiin!

Pallokerho-35 ja Pukinmäessä sijaitseva ravintola Puksu Room ovat solmineet yhteistyösopimuksen.

Puksu Room on kodikas ja viihtyisä koko kansan olohuone, jossa yhdistyvät perinteisen lähiöbaarin henki sekä nykyaikaisen ruokaravintolan laatu. Iloinen ja ystävällinen henkilökunta on paikalle iso ylpeydenaihe.

- Olemme yhteistyöstämme PK-35:n kanssa erittäin innoissamme. Tavoitteenamme on tukea seuran päivittäistoimintaa ja fanikulttuuria, Gill Happy Puksu Roomista sanoo.

Hiljattain uudistuneesta ravintolasta löytyy niin lounastarjoilu, monipuolinen menyy kuin kattava juomavalikoima, joka sisältää klassisen hanaoluen lisäksi muun muassa kausierikoisoluita, määräajoin vaihtuvan drinkkilistan sekä tietysti PK-35-olutta.

Puksu Room tarjoaa punamustien jäsenten, kannattajien ja koko seurayhteisön tapaamisille ja tilaisuuksille yhteisen kiintopisteen, jossa näytetään mahdollisuuksien mukaan PK-35:n vierasottelut televisiosta. Ravintolasta on tarkoitus tulla seuran kannattajien virallinen aloitus- ja jatkopaikka.

- Olemme hyvin urheilumyönteisiä. Meillä pyörii jatkuvasti urheilua isolla screenillä.

PK-35 suosittelee Puksu Roomia lämpimästi kaikille hyvän ruuan, virkistävän juoman, ammattitaitoisen asiakaspalvelun ja kodikkaan ilmapiirin ystäville. Ravintola sijaitsee keskeisellä paikalla hyvien yhteyksien päässä vain kivenheiton päässä Pihlajamäestä osoitteessa Pukinmäenaukio 4.

Lisää Puksu Roomista:

Puksu Room | Koko perheen ravintola Pukinmäessä | Myös ruokaa kotiinkuljetettuna!

PUKSU ROOM | Facebook

PUKSU ROOM (@puksuroom) • Instagram-kuvat ja -videot

Lähiöbaari uudistui uskottavaksi ruokaravintolaksi - Puksu Room erottuu joukosta ainutlaatuisuudellaan (city.fi)

Pallokerho-35 kiittää Puksu Roomia hyvin alkaneesta yhteistyöstä ja toivottaa kaikille seurayhteisönsä futisdiggareille mukavia hetkiä viihtyisässä ravintolassa!