Ovi ylös yhä raollaan

Kun Kansallisen Liigan runkosarjaa on pelaamatta enää yksi kierros, PK-35:llä on edelleen teoreettinen mahdollisuus nousta sarjan kuudennelle sijalle eli yläloppusarjaan.

Punamustien kotivoitto viime lauantaina JyPK:sta nosti joukkueen kiinnostaviin asemiin ennen viimeistä runkosarjakierrosta. PK-35:n 1-0-voittomaalin tuossa ottelussa viimeisteli Olivia Kåhre juuri ennen taukovihellystä.

Vaikka punamustien sarjasijoitus on tällä hetkellä kahdeksas, joukkue voi vielä ohittaa FC Hongan ja Ilveksen, jotka ovat nyt kuudentena ja seitsemäntenä. Tämä vaatisi viimeisellä kierroksella PK-35:n vierasvoittoa PK-35 Vantaasta, Hongan vierastappiota sarjakolmoselle Åland Unitedille sekä Ilveksen kotitasapeliä tai -tappiota sarjajohtaja KuPS:lle.

PK-35 Vantaa on Kansallisessa Liigassa nyt viidentenä viisi pistettä PK-35:n yläpuolella. Joukkueiden välinen ensimmäinen kohtaaminen tällä kaudella päättyi kesäkuun alussa 2-2-tasapeliin. Runkosarjan viimeisen kierroksen kaikki ottelut alkavat lauantaina 28. elokuuta kello 17:00.

PK-35 toivottaa liigajoukkueelleen mainiota treeniviikkoa ja menestystä lauantain punamustaan derbyyn!